Известие

Collapse
No announcement yet.

Ангренаж ролки и спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ангренаж ролки и спирачки

Да ви попитам от къде мога да си взема предни Вентилирани спирачни дискове и накладки, както и ангренажен ремък + ролките - Колата е АР 146 97-98 година 1.6 т.с 120 коня... за софия става въпрос - знам за италсервиз на 4ти км и въпреки че там обслужвах колата започвам да чувам някви не много добри слухове относно това място ... Ако може и ценички да ми напишете..

колега, виж в раздел продава - един колега има хубави цени за дискове БРЕМБО и 2-3 вида накладки
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      колега, виж в раздел продава - един колега има хубави цени за дискове БРЕМБО и 2-3 вида накладки
      Знам но е от варна което не е кой знае къв проблем,но сега не е точно момента за глезотийки брембо... мерси все пак

Comment

Разгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищо
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Разгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищо
          Да де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
            Да де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка
            След тази снимка мога да кажа само: евала, че си жив и здрав

Comment

А ти какво искаш,да дойде някой на място да ти ги смени,или не съм разбрал

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А ти какво искаш,да дойде някой на място да ти ги смени,или не съм разбрал
                Не бе в сервиза си имам хора за всичко просто от къде да ги купя ме интересува ... щото аз до колкото разбрах ти ми каза да я набутам в сервиз и те там си поръчат и се оправят ... ама то се е видяло ще се взема всичко от италсервиза ...

Comment

Не бе в сервиза си имам хора за всичко просто от къде да ги купя ме интересува ... щото аз до колкото разбрах ти ми каза да я набутам в сервиз и те там си поръчат и се оправят ... ама то се е видяло ще се взема всичко от италсервиза ...
                  Ааааа сега те разбрах,ами най добрия вариант е ТиН или магазина на В.Левски,малко преди сточна гара,отдясно

Comment

Ааааа сега те разбрах,ами най добрия вариант е ТиН или магазина на В.Левски,малко преди сточна гара,отдясно
                    А тоя ТиН някъде до красно село ли беше или нещо се бъркам

Comment

Да нали ти самия ми прати техния сайт.Знаеш каде са не се прави :d
                      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                        Да нали ти самия ми прати техния сайт.Знаеш каде са не се прави :d
                        Абе брато знаеш ли колко морги колко телефони и колко магазини ми минаха през главата ... даже от някой трябваше да купувам фара с мигача и забравих от кой ....
                        А след тва го погледнах че беше 2ри блок тва ....

Comment

Ok темата е изчерпана вече си купих чудесиите от TNcar ...

Comment

Working...
                          X